Verjaardagsfeestjes

Vier je verjaardag samen met je vriendjes, vriendinnetjes en familie op de IJsbaan te Mechelen. 

Momenteel mogen wij geen verjaardagsfeestjes organiseren omdat enkel scholen en clubs toegelaten zijn op het ijs met de - 13 jarigen.

Wij houden u op de hoogte zodra er weer meer mogelijk is.

Een verjaardagspakket is voor kinderen tot 12 jaar (min. 8 kinderen).  
In het pakket zit inbegrepen: schaatsbeurt – schaatshuur en een verjaardagsmenu
Bedoeling is dat de ganse groep hetzelfde eet.  De jarige krijgt het pakket gratis aangeboden (mits minimaal acht betalende deelnemers*). Maximaal twee begeleiders kunnen deelnemen aan hetzelfde tarief.

 

Keuze van het verjaardagsmenu

Download onze uitnodigingen die je kan uitdelen aan je vrienden

Praktisch

Selecteer hieronder de datum waarop je je feestje wil houden en vul het reservatieformulier in.
Wij bekijken de mogelijkheid en sturen u een antwoord toe binnen een termijn van +/- 48 uur. (let op in de weekends kan dit uitlopen omdat het erg druk is in onze zaak)
Na onze bevestiging dient u een voorschot te betalen van 30 € op rekeningnummer BE70 7342 0022 9025 met vermelding van de naam van de jarige.
Bij annulering van het feestje binnen een termijn van 14 kalenderdagen voor de feestdatum is het voorschot volledig verschuldigd. Annuleert u voor deze termijn met een geldige reden, kan het voorschot aan u terug vergoed worden.
Bij annulering van het feestje binnen een termijn van 7 kalenderdagen voor de feestdatum is het volledige bedrag verschuldigd. De dag van het feestje meldt de begeleider zich in de cafetaria en wordt er genoteerd met hoeveel kinderen er geschaatst en gegeten wordt.  
Het uur van de maaltijd wordt tevens afgesproken.  Aan het einde van het feestje rekent de begeleider het saldo af met de cafetaria.
Het tarief voor het verjaardagspakket wordt enkel toegepast tijdens vrije schaatsbeurten.
Het is aangewezen om tijdig  (ruim 2-3 weken op voorhand) te reserveren, aangezien wij ons beperken tot een maximaal aantal feestjes per schaatsbeurt.

* Toepassing gratis menu voor de jarige : 8 betalenden = 9e = jarige, gratis menu. Bij meerdere jarigen van één feestje : 16 betalenden + 2 jarigen gratis, 24 betalenden + 3 jarigen gratis.