Andere activiteiten

Funhockey 

 

Wil ook jij wel eens weten hoe leuk het is om zelf ijshockey te spelen?
Dit kan met onze Funhockey-formule.
Je kan reserveren met enkele vrienden, met het bedrijf of met je club of jeugdvereniging!

Wij zorgen voor een echte ijshockey uitrusting, schaatsen, pucks, een stick en een spelbegeleider.
Gedurende max. 1.5 uur kan je op het ijs je eigen wedstrijd onder vrienden of collega’s spelen.

Echte fun verzekerd!

Jullie moeten zelf zorgen voor een pyama of zweetpak om onder de ijshockeyuitrusting te dragen
(lange sportbroek en t-shirt met korte of lange mouwen).
Reserveren voor funhockey kan vanaf +/-12 tot (maximaal) 20 personen,en dit voor slechts
425.00 EUR, all-in!!!

In dit tarief zit een verzekering voor ongevallen op het ijs inbegrepen. De voorwaarden van deze verzekering kan u opvragen bij ons.

De persoonlijke aansprakelijkheid van de deelnemers zit hierin niet inbegrepen.

Hiervoor dient de familiale verzekering van de deelnemers aangesproken te worden.

Funhockey moet je reserveren.

Dit kan je voornamelijk in de week overdag organiseren. (weekends en avonden zijn gewoonlijk voorbehouden).

Weekends zijn tijdens het winterseizoen vaak volzet. In de zomerperiode zijn er vaak meer mogelijkheden om funhockeysessies te organiseren in het weekend.

Bij reservatie bekijk je best ons agenda van de gewenste dag via 'kalender' 

 

Stuur een e-mail naar info@iscm.be met je voorkeurdatum.
Wij bekijken de mogelijkheid en sturen u een antwoord toe binnen een termijn van +/- 48 uur. (let op in de weekends kan dit uitlopen omdat het erg druk is in onze zaak)
Na onze bevestiging dient u een voorschot te betalen van 50 € op rekeningnummer BE70 7342 0022 9025 met vermelding van uw naam.
Bij annulering van de funhockey binnen een termijn van 14 kalenderdagen voor de datum is het voorschot volledig verschuldigd. Annuleert u voor deze termijn met een geldige reden, kan het voorschot aan u terug vergoed worden.

Bij annulering van de funhockey binnen een termijn van 7 kalenderdagen voor de effectieve datum is het volledige bedrag verschuldigd.

De dag van de funhockey meldt u zich in de cafetaria en wordt u door onze begeleider verder geholpen. 
Voor aanvang van de funhockey rekent u het saldo af met de cafetaria.

IJs huren : Je kan voor je groep ook het ijs privé afhuren. Het tarief voor een privé ijssessie is 160 euro per uur in het schaatsseizoen (geldig van 1/9/2022 september tem 20/05/2023) en 150 euro in de zomerperiode (geldig in juni-juli-augustus 2022)

~~Stuur een e-mail naar info@iscm.be met je voorkeurdatum.
Wij bekijken de mogelijkheid en sturen u een antwoord toe binnen een termijn van +/- 48 uur. (let op in de weekends kan dit uitlopen omdat het erg druk is in onze zaak)
Na onze bevestiging dient u een voorschot te betalen van 50 € op rekeningnummer BE70 7342 0022 9025 met vermelding van uw naam.

Bij annulering van de ijshuur binnen een termijn van 14 kalenderdagen voor de datum is het voorschot volledig verschuldigd. Annuleert u voor deze termijn met een geldige reden, kan het voorschot aan u terug vergoed worden.

Bij annulering van de ijshuur binnen een termijn van 7 kalenderdagen voor de effectieve datum is het volledige bedrag verschuldigd.

De dag van de ijshuur meldt u zich in de cafetaria en wordt u door onze begeleider verder geholpen.
Voor aanvang van de ijshuur rekent u het saldo af in de cafetaria.

Extra : voor ijshockey : wij hebben goalen die u op het ijs kan gebruiken. Pucks dient u echter zelf te voorzien!

 

 

Coaches

Bent u een erkende coach bij een club en wil u tijdens een schaatsbeurt les geven aan één van uw schaatsers, dan betalen enkel uw schaatsers de toegang tot de publieke schaatsbeurt. U mag de ijspiste gratis betreden. Zorg wel voor enig bewijs, zodat onze medewerkers u de gratis toegang kunnen verschaffen.

 

Patch


~~Patchsessies zijn momenten waarop enkel kunstschaatsers onder begeleiding van een coach het ijs op kunnen. Uitzonderingen op de begeleiding kunnen enkel na uitdrukkelijke goedkeuring van de ijsbaan worden toegestaan. Op een patchsessie worden maximaal 25 schaatsers toegelaten, onder begeleiding van hun coach.
De prijs van de patchsessie is : 12.00 euro
Patchsessie moeten op voorhand gereserveerd worden door op de reservatieknop te drukken.

U krijgt hierna een bevestiging van de patchsessies die u reserveerde en een verzoek tot betaling van een voorschot. Deze betaling moet uitgevoerd worden binnen de vijf dagen na deze mail, anders vervalt de reservatie voor de patchsessie.  Als u meerdere sessies reserveert, zal het voorschot blijven behouden tot de afrekening van de laatste patchsessie. De betaling van de sessie die u reserveerde kan u dan verder de dag zelf doen.
Bij annulering van de sessie binnen een termijn van 7 kalenderdagen voor patchdatum is het bedrag volledig verschuldigd. Annuleert u voor deze termijn met een geldige reden, kan het bedrag aan u terug vergoed worden.
Indien u niet reserveerde, kan u enkel het ijs betreden als het maximum aantal die dag niet bereikt werd en betaalt u 1 euro extra voor de sessie.

 

Hockey - open practice :  

~~Tijdens deze sessies kunnen ijshockeyers, met volledige uitrusting met stick en puck op het ijs om te trainen. Het ijs zal in twee groepen verdeeld zodat de jongere spelers en de oudere spelers apart kunnen trainen.  Onze ijsmeester zal toezicht houden op deze trainingen en alles in goede banen leiden.  Tijdens deze sessies kunnen maximaal 20 ijshockers op het ijs.
De prijs van de sessie bedraagt 12.00 euro.
Deze sessie kunnen best op voorhand gereserveerd worden door op de reservatieknop te drukken.
U vult dan het formulier in en kan hierbij ook aangeven als dit over meerdere personen gaat of bij opmerking voor meerdere data
U krijgt hierna een bevestiging van de sessie(s) die u reserveerde en een verzoek tot betaling van een voorschot. Deze betaling moet uitgevoerd worden binnen de vijf dagen na deze mail, anders vervalt de reservatie voor de patchsessie.  Als u meerdere sessies reserveert, zal het voorschot blijven behouden tot de afrekening van de laatste sessie. De betaling van de sessie die u reserveerde kan u dan verder de dag zelf doen.
Bij annulering van de sessie binnen een termijn van 7 kalenderdagen voor datum is het bedrag volledig verschuldigd. Annuleert u voor deze termijn met een geldige reden, kan het bedrag aan u terug vergoed worden.
 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

03-08-2023 16:45 tot 18:15 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd
06-08-2023 00:00 tot 08:30 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd
06-08-2023 16:45 tot 00:00 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd
12-08-2023 16:45 tot 20:00 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd
24-08-2023 16:45 tot 18:15 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd
31-08-2023 00:00 tot 12:30 IJs te huur : info@iscm.be Reserveer voor privéijstijd