Abonnementen en Passen

Hebt u een abonnement, beurtenkaart, SNS Pas, Thomas More Pas, UiTpas met kansentarief?

 

Jaarabonnement : zie tarieven voor de prijs

Stuur ons een mail met uw identiteitskaart (voor een clubabonnement : bewijs van lidmaatschap) en de datum waarop het abonnement mag ingaan (min. 7 dagen wachttijd).  Zodra wij uw aanvraag verwerken, sturen wij u een betalingsverzoek om de betaling van het abonnement te voldoen. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben, mag u uw abonnement komen afhalen.

 

Beurtenkaarten - reserveer wel telkens uw schaatsbeurt op voorhand door abonnement aan te duiden.

U kan een beurtenkaart aankopen bij onze medewerkers in de brasserie.  Een beurtenkaart schenkt u 11 schaatsbeurten waarvan u er slechts 10 betaald.  Heeft u reeds een beurtenkaart, stuur ons dan een mailtje om een nieuwe lading beurten erbij te zetten (info@iscm.be). Wij sturen u een betalingsverzoek en zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zorgen wij dat uw beurtenkaart weer extra beurten heeft.
 

Uitpas - reserveer wel telkens uw schaatsbeurt op voorhand door abonnement aan te duiden.

Heeft u een Uitpas dan kan u punten sparen aan onze zuil in de schaatsverhuur. Heeft u een Uitpas kansentarief of heeft uw vereniging een groepspas, dan dient u zich boven in de brasserie aan te melden voor de registratie van uw pas en het toekennen van het voordeeltarief. Let wel : lees de Uitpas reglementen voor het gebruik en de beperkingen
 

SNS / Thomas More pas - reserveer wel telkens uw schaatsbeurt op voorhand door abonnement aan te duiden.

Heeft u een SNS of Thomas More pas, dan dient u zich boven in de brasserie aan te melden voor de registratie van uw pas en het ontvangen van uw toegangsticket.  Let wel op de geldigheidsperiode van uw pas, want deze passen zijn enkel tijdens de schoolweken te gebruiken.  Gedetailleerde informatie vindt u op de website van SNS of Thomas More.