Kalender

Voor publieke schaatsbeurten kan je voortaan je ticket online reserveren. Je wordt verzocht om de betaling in orde te brengen en aansluitend krijg je een mail met je ticket toegestuurd.

Ga via de kalender naar de schaatsbeurt van uw keuze. Druk op de knop tickets en bestel hier dan voor de schaatsbeurt van je keuze de tickets die je wenst.

Verschijnt de schaatsbeurt van je keuze niet meer in de lijst, dan is deze helaas reeds uitverkocht (momenteel mogen wij slechts 75 personen toelaten tijdens de publieke schaatsbeurt).

Ben je in het bezit van een ISCM jaarabonnement of een beurtenkaart, dan mag je je plaatsje reserveren als 'abonnement'.

Let wel : tickets die je online koopt zijn niet omruilbaar voor een andere datum of terugvorderbaar.

Let wel op : eens je ticket gekocht, wordt het niet terugbetaald, maar ben je toch verhinderd, dan kan je het doorverkopen aan één van je vrienden.  Een ticket heeft een unieke code, dus het kan maar 1 maal gebruikt worden.

De coronaregels die momenteel gelden vanaf 9 juni tem 30 juni staan in ons protocol vermeld dat u kan terugvinden bij 'Overige informatie', https://www.iscm.be/nl/schaatsenprotocolcorona/

12:30 tot 14:00 Patch Reserveer voor patch kunstschaatsen
14:15 tot 15:45 Publieke Schaatsbeurt Reserveer/koop tickets
16:00 tot 19:30 Hivernia
19:45 tot 21:15 Summer Disco Skating Reserveer/koop tickets
21:30 tot 22:30 Oldtimers